fbpx
CONTACT  | 021 323 50 32 office@ecodivision.ro

Despre noi

   
Compania Pro Trade Impex SRL a fost creata in anul 2004 si are inca de la inceput ca domeniu principal de activitate comertul cu echipamente de incalzire, sanitare si de ventilatie. Consultanta in alegerea solutiilor perfecte si personalizarea acestora pentru fiecare dintre clientii nostri precum si permanenta imbunatatire a relatiei furnizor – beneficiar au fost,raman si vor fi in continuare obiectivele noastre majore.
 
Din aceste considerente si nu numai am creat acest site avand ca scop principal dorinta de a va pune la dispozitie o platforma corecta si moderna de informatii asupra gamei de produse comercializate de catre noi precum si pentru a putea promova echipamentele termice, sanitare, pentru climatizare, ventilatie si tratare apa de ultima generatie.
Incepand din anul 2015 am inaugurat si biroul de proiectare prin care dorim sa aducem un plus lucrarilor pe care le efectuam.
 
Politica companiei noastre este de a proteja atat mediul inconjurator cat si nevoiile clientilor nostri in contextul economic actual si din aceste considerente va supunem atentiei dumneavoastra in acest site atat elemente individuale cat si sisteme complete performante bazate pe energii regenerative care reprezinta in opinia noastra cheia catre un viitor mai bun pentru fiecare dintre dumneavoastra.
 
Va oferim:
  – Solutii moderne si economice pentru incalzire, racire si preparare apa calda menajera.
  – Consultanta in crearea solutiilor tehnice de instalatii si optimizarea acestora in bugetul dumneavoastra cu cele mai mici costuri ulterioare de exploatare.
  – Solutii complete (nu mai trebuie sa apelati la altcineva pentru absolut toate instalatiile din casa dumneavoastra).
  – Proiectarea oricarui tip de instalatie dorita.
  – Furnizarea echipamentelor la adresele indicate de dumneavoastra.
  – Documentatie tehnica completa pentru toate produsele afisate in site.
  – Produse de ultima generatie la cele mai bune preturi.
  – Posibilitatea asigurarii montajului pentru oricare dintre produsele prezente pe site .
  – Garantie si post garantie.
 
Va stam la dispozitie cu orice alta informatie suplimentara de care aveti nevoie.
 
 
Va dorim o zi excelenta!
Echipa ecodivision.ro

Showroom