fbpx
CONTACT  | 021 323 50 32 office@ecodivision.ro

Noile automatizari REHAU NEA

REHAU PREZINTA NOUA SERIE DE TERMOSTATE DE CAMERA NEA

25.09.2013

Design atractiv combinat cu deservire confortabila

La târgul mondial de top ISH 2013, care a avut loc la jumatatea lunii martie 2013 în Frankfurt, REHAU a prezentat pentru prima data noul sau termostat de camera Nea. Dispozitivul serveste la reglarea temperaturii din încaperi a sistemelor de încalzire a suprafetelor si convinge prin design-ul atractiv, deservirea simpla, montajul facil, precum si numeroasele functii.

Bucuresti 6 septembrie 2013. Prelucratorul de polimeri activ pe piata internationala a prezentat la expozitia ISH din acest an, târg mondial de top pentru design-ul inovativ al instalatiilor sanitare, tehnica încalzirii si a climatizarii eficiente din punct de vedere energetic si energii regenerabile, noul termostat de camera Nea, destinat reglarii temperaturii sistemelor de încalzire a suprafetelor. Pe lânga design-ul modern, atractiv, dispozitivul convinge prin deservirea simpla, montajul facil si functiile confortabile. Trei variante sunt disponibile de la jumatatea anului 2013: încalzire (H), încalzire cu program temporizat (HT) si încalzire/racire cu program temporizat (HCT). Termostatul este propus în variantele 230 V si 24 V.

Termostat de camera NEA

Design atractiv – montaj simplu

Nea convinge prin design-ul unic si sustenabil. Termostatul de înalta calitate este compact si plat si dispune de un ecran LCD luminat, cu vizibilitate clara. Montajul este simplu, sigur si realizabil atât pe o doza montata sub tencuiala, cât si direct pe perete.

Deservirea confortabila se conjuga cu multitudinea de functii

Suportul pentru utilizator, gratie afisajului precis, cu simboluri clare si în baza deservirii prin trei taste este simplu si suficient de clar. Dispozitivul poate fi protejat împotriva utilizarii nepermise printr-un sistem reglabil de blocare de siguranta pentru copii. În plus, prin nivelul de operare pentru utilizatori finali, service si experti ofera diferite autorizari de acces pentru parametrare. Prin aceasta se garanteaza ca setarile de baza nu sunt modificate din greseala. Modul de utilizare se ajusteaza manual si automat, ceea ce este foarte comod. Termostatul de camera destinat încalzirii sau racirii poate fi combinat optional cu senzorul la distanta REHAU.

Functiile suplimentare faciliteaza viata cotidiana a utilizatorului. Spre exemplu, prin programul temporizat integrat în variantele termostatului de camera HT si HTC pot fi programate pâna la trei zone temporale. În plus, este indicata si ora pe dispozitiv. Individual se regleaza diferite moduri, precum „modul normal”, „modul concediu” si „modul petrecere”.

Sistem complet

Nea este ideal pentru racordarea la sistemele de încalzire a suprafetelor cu dispozitive de pozitionare termica si completeaza oferta REHAU pentru acest domeniu de aplicare. Termostatul de camera este disponibil începând de la jumatatea anului 2013.

Despre Autor
O companie serioasa ce ofera servicii de consultanta premium pentru proiecte de instalatii de incalzire si nu numai.

Lasa un comment

*

captcha *

92 − = 84