fbpx
CONTACT  | 021 323 50 32 office@ecodivision.ro

O investitie care renteaza

Sistemul de incalzire prin pardoseala

Sistemele de incalzire prin pardoseala reprezinta o premisa a confortului din propria locuinta, a unei vieti placute si agreabile. Va oferim sisteme de inalta calitate si care corespund oricaror cerinte.

Costurile cu incalzirea pot fi reduse prin sistemul de incalzire in pardoseala, datorita temperaturii scazute pe tur. In plus, temperatura spatiului ambiental poate fi redusa cu 1 – 2 °C obtinandu-se acelasi grad de confort. Per fiecare Grad Celsius, aceasta inseamna o economisire suplimentara de 6%. Pe lânga avantajele economice, se numara si calitatea si siguranta.

De aceea, toate produsele noastre sunt realizate din materiale de inalta calitate, pe care poti conta. Sistemul de incalzire prin pardoseala de la REHAU convinge nu numai prin economisirea de energie in timpul functionarii, ci si prin calitatea premium conferita de un raport unic pret-performanta.

Sistemul de incalzire radianta

Firma noastra va ofera caldura prin cele mai moderne sisteme de incalzire.

Datorita temperaturilor scazute ale apei necesare pentru utilizare, economisim eficient energie. Motivul este urmatorul: datorita suprafetelor radiante mari se foloseste apa calda la o temperatura mai redusa pentru incalzirea spatiului. O temperatura a agentului termic de doar 35 grd.C este suficienta pentru a genera o caldura placuta. Si in cazul racirii, suprafata mare are ca efect o racorire constanta a aerului, fara a cauza miscari puternice, neplacute de aer.

Acestea sunt motivele pentru care centralele termice in condensatie sau pompele de caldura sunt surse ideale de incalzire, respectiv racire.

Siguranta pe termen lung

Sistemul de incalzire radianta REHAU ofera zeci de ani de incredere in casa familiei dumneavoastra. REHAU ofera, pe lânga confort si caldura, economie de energie, siguranta si calitate, prin cele peste 500 milioane de metri teava RAUTHERM S vânduti.

Tevile pentru incalzire radianta REHAU sunt fabricate din materiale high-tech Pe-Xa reticulate sub inalta presiune, care asigura etansare absoluta. Nu va faceti griji pentru defecte sau scurgeri, acestea sunt de domeniul trecutului, mai ales acum când folosim tehnologia de imbinare REHAU, dovedita ca eficienta in milioane de cazuri.

Despre Autor
O companie serioasa ce ofera servicii de consultanta premium pentru proiecte de instalatii de incalzire si nu numai.

Lasa un comment

*

captcha *

2 + 5 =