fbpx
CONTACT  | 021 323 50 32 office@ecodivision.ro

wp74a6a980_05

Ce inseamna aspirarea centralizata ?

Dupa cum deduceti si din nume aspirarea centralizata inseamna un ansamblu format dintr-un echipment de aspirare central, de obicei aflat la baza unei cladiri , un dispozitiv de colectare a murdariei si un ansamble de puncte / prize in care va puteti conecta cu un furtun de aspirare oriunde in locuinta.
Sistemele centralizate de aspirare folosesc tubulatura specific destinata, instalata in peretii caselor dumneavoastra pentru a indeparta murdaria, praful si acarienii din spatiile de locuit catre unitatea centrala si recipientii de colectare, localizati in garaj, subsol sau alte spatii secundare celui de locuit.

De ce sa alegem aspirarea centralizata ?

Pentru ca reprezinta un mod eficient si garantat de a va imbunatati sanatatea. Stiati ca poluarea aerului din spatii inchise este una dintre cele mai comune probleme de sanatate. Spre deosebire de aspiratoarele conventionale, care pot recircula praful, un sistem de aspirare centralizat indeparteaza in proportie de 100% praful contactat, capusele, acarienii, polenul, iritatiile de origine animala sau alti alergeni si este superior unui aspirator conventional in ameliorarea simptomelor alergice.

Procentele de imbunatatire a starii de sanatate demonstrate prin studii stiintifice: 47% aspecte nazale si non-nazale, 44% somn si 61% ochi.
Un sistem centralizat de aspirare asigura o calitate superioara a aerului din spatii inchise, comparativ cu aspiratoarele portabile, si mentine o performanta de curatare constanta.

wpcada89e8

Functionabilitate

Pentru a activa sistemul, pur si simplu conectati furtunul la cea mai apropiata priza de aspirare din perete. Furtunul si sistemul de cuplare va permit mutarea din camera in camera, pentru un confort de curatare rapida, usoara si integrala a casei. De asemenea, este silentios pentru ca unitatea centrala este amplasata in afara zonei de locuit sau in spatii secudare, garaje, camere tehnice, debarale.

Sisteme propuse

VACUCLEAN reprezinta modalitatea de aspirare cea mai avansata si igienica: indeparteaza chiar si cel mai fin praf din incapere si creste calitatea vietii.Acest sistemul de mare randament, ce consta dintr-o unitate centrala de aspirare, un sistem de tevi fonoizolante RAUPIANO PLUS si accesorii – este si silentios. igienic si comod in utilizare!

Avantaje Vacuclean

SilenTios
– aspirare silentioasa, deorece unitatea centrala de aspirare, ca si sursa de zgomot, este localizata in afara spatiului de locuit.

Igienic
– ideal pentru alergici si astmatici!
– micropraful daunator sanatatii se aspira fara a-l imprastia in incapere si este transportat in mediul exterior.
– evitarea alergiilor, care – de exemplu – sunt declansate de parul de animale, polen si praf.
– aerul aspirat nu ajunge in incapere, ci in mediul exterior

Comod si economie de timp
– nu este nevoie de a se manipula aspiratorul.
– nu este nevoie de infasurarea sau derularea vreunui cablu.
– este foarte rar nevoie de golirea recipientului de praf de volum mare (1-2 ori pe an).
– nu mai este nevoie de stergerea frecventa a prafului, deorece praful nu mai este imprastiat in incapere.

wp6515fd5b_05

Determina cresterea valorii imobilelor
– Creste valoarea imobilelor dumneavoastra, printr-o dotare tehnica superioara a cladirilor.

Calitate si capacitate inalta
– durata de viata mare printr-o constructie
solida si calitate de functionare germana.
– capacitate de aspirare puternica si omogena pe baza principiului filtrului ciclon.

Nu se foloseste filtru de unica folosinta
Pe baza tehnicii moderne de filtrare (filtru
permanent) sunt excluse costurile cu achizitia de filtre, iar mediul inconjurator este protejat.