fbpx
CONTACT  | 021 323 50 32 office@ecodivision.ro

Ce inseamna canalizarea fonoabsorbanta ?

wp02a28e56_05

Totalitatea sistemelor de canalizare care colecteaza apele uzate. Deosebirea majora a acestui tip de canalizare provine din calitatea de absorbtie a zbomotului generata de calitatea si specificul materialului din care sunt construite atat tevile folosite pentru evacuarea fara presiune a apei uzate din casa si de pe suprafete cat si a fitingurilor aferente. Sistemul se poate utiliza ca sistem de canalizare universal, de la case unifamiliale pana la obiectivele mari.

Linistea inseamna calitate a vietii.

Ce sistem va recomandam

Pentru linistea dumneavoastra atat acasa cat si la birou va recomandam cu incredere sistemul RAUPIANO Plus. Acesta reduce zgomotul transmis prin aer si cel transmis prin structura cladirii avand ca rezultat direct cresterea valorilor de izolatie fonica, care va vor satisface cele mai inalte cereri.

Conductele de scurgere RAUPIANO Plus si fitingurile sunt potrivite pentru instalatiile de canalizare din interiorul cladirilor de la o casa pentru unifamiliala pana la un obiectiv mare, pentru constructie noua si renovare.

Avantajele sistemului RAUPIANO PLUSwp39c09720_05

Reducerea zgomotelor transmise pe calea aerului printr-o reteta de constructie speciala

Reducerea zgomotelor transmise prin corpul cladirii prin tehnica patentata de fixare (brida de fixare)

Dimensiuni identice cu HT-ul initial

Proiectare simpla ca HT, datorita puterii hidraulice de evacuare identica

Principiu certificat cu mufa cu garnitura, nu sunt necesare unelte suplimentare

Rezilienta remarcabila la rece pentru exploatarea dura de pe santier

Greutate optima pentru intrebuintare simpla si rapida

Rezistenta la apa fierbinte, rezistenta chimica si fara coroziune

Reprezinta o solutie economica si inovatoare de protectie coroziune

Aspect atragator datorita culorii albe sanitare

Imbinarile tevilor sunt etanse pana la o suprapresiune interna a apei de 0,5 bar (5 mCA). Tevile, fitingurile si elementele de etansare sunt utilizabile pana la 95°C (pentru scurta durata) si potrivite pentru evacuarea apelor reziduale agresive chimic cu o valoare pH de 2 pana la 12.

wpcff7d7e0_05wp2a95a80c_05Comportamentul la incendiu a RAUPIANO Plus corespunde Clasei B2 a materialului de constructie conform DIN 4102-1.

Utilizabil de asemenea ca si conducta de aspiratie pentru sistemele de aspirator centralizat (VACUCLEAN)

Intr-un domeniu central al instalatiilor interioare RAUPIANO Plus garanteaza calitate, liniste si confort in locuinta. Nivelul de zgomot perceput subiectiv este clar mai mic decat la conductele de evacuare standard si practic este insesizabil.