fbpx
CONTACT  | 021 323 50 32 office@ecodivision.ro

Ce inseamna radiatoarele  ?

Radiatoarele sunt in esenta schimbatoare de caldura create pentru transferul de energie termica de la un mediu la altul in scopul incalzirii unui spatiu / volum de aer. In

radiatoare

radiatoare

practica, termenul de  “radiator” inseamna orice tip de echipament prin care circula fluid la temperaturi ridicate, printr-o suita de tevi / canale cu rolul de a transfera energie termica prin fenomenul de convectie.

Tipurile de radiatoare

Din punctul de vedere al materialelor de productie radiatoarele se pot imparti in : radiatoare de otel, de fonta, sau de aluminiu.Cele mai utilizate radiatoare sunt cele de otel, acestea oferind cel mai bun raport pret-calitate. Radiatoarele de otel au o gama larga de modele si dimensiuni. Radiatoarele de aluminiu sunt din ce în ce mai putin utilizate în instalatiile de incalzire iar radiatoarele de fonta nu se folosesc in mod curent in instalatiile cu centrale termice murale, deoarece au inertia termica mare. Radiatoarele de fonta nu pot ceda rapid caldura, putand genera supraincalzirea echipamentului care produce agentul termic.

 

radiatoare

 Ce tip de radiator va recomandam

Va recomandam cu incredere tipul de radiatoare din otel compacte panou PURMO. Aceasta gama de produse se adreseaza tuturor variantelor de spatii si au numeroase avantaje pe care o sa incercam sa vi le prezentam dupa cum urmeaza:

Radiatoarele panou Purmo sunt concepute pe principiul durabilitatii, al frumusetii si al elegantei. Sunt produse din otel de calitate si au suprafata de protectie dubla (KTL II). Sunt disponibile in mai multe tipuri si dimensiuni, atat in varianta profilata cat si in cea plana. Varietatea modelelor asigura posibilitatea de racordare laterala, racordare inferioara,iar mai nou si cu racordare inferioara mediana. In varianta speciala radiatoarele pot fi utilizate in spatii cu cerinte igienice sporite. In varianta standard, radiatoarele sunt vopsite in culoarea alb RAL 9016 dar, la cererea clientului, acestea pot fi livrate si in alte culori din variata paleta RAL.

Radiatoarele decorative PURMO sunt radiatoare cu design special, care se diferentiaza prin stilul modern, calitatea excelenta si finisarea perfecta a suprafetei. Diversitatea bogata de modele, in varianta verticala si in varianta orizontala, ofera optiuni de incalzire pentru orice incapere. Datorita suprafetei frontale netede sau delicat profilate, radiatoarele decorative PURMO sporesc valorile estetice ale oricarui tip de incapere. Radiatoarele sunt vopsite ca si culoare standard in alb imaculat. La cererea clientului, acestea pot fi livrate si in alte culori din variata paleta RAL.

Radiatoarele de baie PURMO sunt radiatoare functionale, cu design sofisticat, create de cei mai inspirati designeri. Sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, poseda proprietati extraordinare de asigurare a incalzirii. Eleganta si stilul specific ce transforma radiatoarele de baie PURMO intr-un element de decor interior. Sunt disponibile in culoarea alba, dar, la cererea clientului, acestea pot fi livrate si in alte culori din variata paleta RAL. Toate modelele sunt adaptate pentru a li se monta un incalzitor electric.

De ce Purmo

radiatoare

  • Calitatea este cea mai importanta proprietate care diferentiaza produsele Purmo.
  • Vopsirea in dublu strat a radiatoarelor, folosind metoda de cataforeza si de prafuire electrostatica, garanteaza obtinerea unei suprafete de lacuire de cea mai buna calitate si cu o rezistenta sporita.
  • Radiatoarele cu placa Purmo sunt estetice si se compun ideal in interioarele în care sunt instalate.
  • Accesibilitatea gamei de produse. Purmo este in topul producatorilor de radiatoare din Europa avand per total peste 1000 de dimensiuni diferite.
  • Radiatoarele Purmo pot fi utilizate atat în instalatiile de incalzire centrala cu o singura teava cat si în cele cu doua tevi.
  • radiatoareGarantia pe o perioada de 10 ani pentru radiatoarele de placa Purmo.